Laguna - Bukmarker - Februarski knjigoskop - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Februarski knjigoskop

Naša maštovita članica Delfi kutka i ovog meseca ima sjajne preporuke za vas! Uživajte.



Ovan:

Željni ste putovanja. Merkate oglas za posadu aviona, a oglas osim posla može Vam doneti i Ljubav u Emiratima ili u nekom drugom delu sveta. Februar će Vam biti dobar mesec.

Bik:

Kod Vas U sve se meša – ljubav te ne iznenađuje što svi hvale vaše kuvanje, kućne majstorije i male rukotvorine. Period mira traje još dve nedelje, a onda moguće male kućne razmirice.

Blizanci:

Smetaju Vam romantični bućkuriši, a i klasike ne štedite, samo tračarite o Ljubavi i drugim moronima. Položaj planeta Vam preporučuje posetu knjižari nema veze ako ste bili skoro.

Rak:

Lep period za posao ali i za zapostavljene hobije. Matematika ljubavi Vam neće zadavati probleme, a Merkur Vam donosi vesti iz mesta gde imate poznanike. Pojačan apetit ali neće se odraziti na liniju.

Lav:

Raspored planeta donosi strast i uvodi Vas u Magičan teatar ljubavi i smrti. Nemojte se plašiti jer je smrt ovde u figurativnom konteksu. Za svoje ideale se borite jače nego inače. Čuvajte zglobove od hladnoće.

Devica:

Značajan uticaj Venere Vam donosi brigu i negu fizičkog izgleda. Umeće roditeljske ljubavi Vam dozvoljava da odlično balansirate između posla i porodice. Napokon ćete naći vremena da pročitate neku od nagomilanih knjiga pored kreveta.

Vaga:

U poslednje vreme ste bili egocentrični i to se reflektuje ns sadašnjost. Znate da Ljubav je... kad se s nekim držiš za ruke ali trenutno biste da samo neko Vas drži dok Vi grlite samo sebe. Poradite na komunikaciji.

Škorpija:

U januaru ste uspeli da nađete vremena za sebe ali zato februar će biti prenatrpan obavezama. Ne predajte se lako i Ne odustaj od ljubavi. Odličan ste organizator i izdržaćete ovaj naporan period.

Strelac:

Raspored zvezda nagoveštava kvar na automobilu ili bicikli. Ako nemate nijedno od ta dva verovatno će Vam se odlepiti đon. Emotivno ste super ali postoji i Drugo lice ljubavi za koje treba veća doza ozbiljnosti. Dobar period za preuređenje radnog prostora.

Jarac:

Posle ljubavi ostaje pustoš, kažu. Možda ste nekoga opustošili ali to Vam neće smetati da nižete uspehe u svim poljima. Imate priliv novca ovoga meseca, najverovatnije u vidu povišice.

Vodolija:

Muči Vas stres, nadređeni, Ljubav i druge sitnice. Proširujete vidike i više ste nego spremni za pustolovinu izvan granica zemlje boravka. Provodite vreme sa prijateljima i porodica Vas razume iako Vas možda ne podržava.

Ribe:

Dok jedni pripadnici ovog znaka uživaju drugi lupaju glavu pitanjem Šta je potrebno za ljubav?. Nova godina je pokrenula novi ciklus malera za Vas. U februaru Vam ni ljubav, ni posao neće ići od ruke, mada krajem meseca možda se i nazre neka poslovna mogućnost ali znatno slabija od planirane.

Zahvaljujemo autorki teksta Mariji Sava Wallflower.


Podelite na društvenim mrežama:

prikaz knjige siluete starog beograda 1 kozerije  laguna knjige Prikaz knjige „Siluete starog Beograda 1: Kozerije“
15.05.2024.
Široj javnosti skoro nepoznat intelektualac, publicista i književnik Milan Jovanović Stojimirović bio je svedok dvadesetog veka na ovim prostorima tokom sedam decenija svog neobičnog života. Rođen 189...
više
bronja žakelj bila sam godinama bronja bez mame  laguna knjige Bronja Žakelj: Bila sam godinama „Bronja bez mame“
15.05.2024.
„Živimo u svetu koji kreira fabrikovana, potpuno ispolirana realnost društvenih medija. Živimo u svetu samozavaravanja koji neguje takozvani ʼidealizovani mit o srećiʼ. U takvom društvu za smrt, žalos...
više
nobelovac mo jen pisanje mi pomaže da se oduprem protoku vremena i strahovima laguna knjige Nobelovac Mo Jen: Pisanje mi pomaže da se oduprem protoku vremena i strahovima
15.05.2024.
Kineski pisac Mo Jen koji ponosno nosi titulu laureata Nobelove nagrade za književnost narednih dana biće gost Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Beograda. Sa njegovim dramskim delom „Ubica Đing Ke“ ...
više
čuveni roman čarlsa dikensa velika očekivanja u prodaji od 16 maja laguna knjige Čuveni roman Čarlsa Dikensa „Velika očekivanja“ u prodaji od 16. maja
15.05.2024.
„Velika očekivanja“ jedan je od najboljih romana Čarlsa Dikensa, čiji su junaci ušli u kanon svetske književnosti. Pip ne očekuje mnogo od života... Svojoj starijoj sestri, udatoj za kovača Džoa Ga...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.