Laguna - Bukmarker - Februarski knjigoskop - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Februarski knjigoskop

Naša maštovita članica Delfi kutka i ovog meseca ima sjajne preporuke za vas! Uživajte.



Ovan:

Željni ste putovanja. Merkate oglas za posadu aviona, a oglas osim posla može Vam doneti i Ljubav u Emiratima ili u nekom drugom delu sveta. Februar će Vam biti dobar mesec.

Bik:

Kod Vas U sve se meša – ljubav te ne iznenađuje što svi hvale vaše kuvanje, kućne majstorije i male rukotvorine. Period mira traje još dve nedelje, a onda moguće male kućne razmirice.

Blizanci:

Smetaju Vam romantični bućkuriši, a i klasike ne štedite, samo tračarite o Ljubavi i drugim moronima. Položaj planeta Vam preporučuje posetu knjižari nema veze ako ste bili skoro.

Rak:

Lep period za posao ali i za zapostavljene hobije. Matematika ljubavi Vam neće zadavati probleme, a Merkur Vam donosi vesti iz mesta gde imate poznanike. Pojačan apetit ali neće se odraziti na liniju.

Lav:

Raspored planeta donosi strast i uvodi Vas u Magičan teatar ljubavi i smrti. Nemojte se plašiti jer je smrt ovde u figurativnom konteksu. Za svoje ideale se borite jače nego inače. Čuvajte zglobove od hladnoće.

Devica:

Značajan uticaj Venere Vam donosi brigu i negu fizičkog izgleda. Umeće roditeljske ljubavi Vam dozvoljava da odlično balansirate između posla i porodice. Napokon ćete naći vremena da pročitate neku od nagomilanih knjiga pored kreveta.

Vaga:

U poslednje vreme ste bili egocentrični i to se reflektuje ns sadašnjost. Znate da Ljubav je... kad se s nekim držiš za ruke ali trenutno biste da samo neko Vas drži dok Vi grlite samo sebe. Poradite na komunikaciji.

Škorpija:

U januaru ste uspeli da nađete vremena za sebe ali zato februar će biti prenatrpan obavezama. Ne predajte se lako i Ne odustaj od ljubavi. Odličan ste organizator i izdržaćete ovaj naporan period.

Strelac:

Raspored zvezda nagoveštava kvar na automobilu ili bicikli. Ako nemate nijedno od ta dva verovatno će Vam se odlepiti đon. Emotivno ste super ali postoji i Drugo lice ljubavi za koje treba veća doza ozbiljnosti. Dobar period za preuređenje radnog prostora.

Jarac:

Posle ljubavi ostaje pustoš, kažu. Možda ste nekoga opustošili ali to Vam neće smetati da nižete uspehe u svim poljima. Imate priliv novca ovoga meseca, najverovatnije u vidu povišice.

Vodolija:

Muči Vas stres, nadređeni, Ljubav i druge sitnice. Proširujete vidike i više ste nego spremni za pustolovinu izvan granica zemlje boravka. Provodite vreme sa prijateljima i porodica Vas razume iako Vas možda ne podržava.

Ribe:

Dok jedni pripadnici ovog znaka uživaju drugi lupaju glavu pitanjem Šta je potrebno za ljubav?. Nova godina je pokrenula novi ciklus malera za Vas. U februaru Vam ni ljubav, ni posao neće ići od ruke, mada krajem meseca možda se i nazre neka poslovna mogućnost ali znatno slabija od planirane.

Zahvaljujemo autorki teksta Mariji Sava Wallflower.


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.