Laguna - Bukmarker - Dan zaljubljenih u knjižarama Delfi - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Dan zaljubljenih u knjižarama Delfi

Dan zaljubljenih slavi se u čitavom svetu. Ovaj praznik je nastao u starom Rimu, za vreme vladavine cara Klaudija II, koji je zabranio da se vojnici žene. U to doba je živeo sveštenik Valentin, koji je protiv careve volje, postupajući po zakonima crkve, venčavao vojnike tajno. Pošto je to car saznao, naredio je da se odrubi glava svešteniku Valentinu, i tako je i bilo. Ljudi su bili začuđeni tim postupkom i počeli su da slave Sv. Valentina, a 14. februar kao sveti dan.

Dan zaljubljenih obeležava se i u našoj zemlji. Laguna i Delfi knjižare na Dan zaljubljenih, u utorak 14. februara 2012. godine, u Delfi kafeu SKC (ulaz iz Resavske), tim povodom organizuju prigodan program.

Od 12 do 18 sati pozivamo sve ljubavne parove da sačuvaju svoj ljubavni trenutak uz Gogo book. Naime svi parovi koji žele da ovekoveče svoju ljubav imaće mogućnost da ih tim stručnjaka profesionalno fotografiše, a uz zanimljivu pozadinu i najlepše ljubavne rečenice od fotografija koje će nastati tog dana Gogo book će dizajnirati knjigu fotografija. Ova knjiga fotografija moći će besplatno da se preuzme sa sajta www.laguna.rs i www.gogobook.com. Ako volite i ako ste voljeni obezbedite svoje prisustvo u jedinstvenoj Valentine's day book.

Od 14 časova ljubav će baletskom igrom iskazati igrači Narodnog pozorišta Sandra Stojanović i Igor Pastor. Ljubav je hrana jer ako čoveka ne ispunjava ljubav, onda je sve drugo jedna velika praznina. Ljubav ima najveću moć, a posetioci u Delfi knjižari SKC biće u prilici da vide kako se ljubav iskazuje igrom.

Od 16 časova pripremamo modni performans pod nazivom Modne ljubavne iskre by Milena Radović i Drina Pešić. Poznata beogradska dizajnerka i jedna od najlepših balerina i voditeljki otkriće vam tajne dobrog oblačenja i koje to sitnice treba da začine garderobu za Dan zaljubljenih. Modele će nositi poznate voditeljke i manekenke.

Od 18 časova, inspirisani knjigom „Sve je to ljubav!“ Natalije Dević organizujemo tribinu istog naziva. O ljubavi, pored Lagunine autorke govoriće i Petar Vagić, trener zavodničkih veština.

Za sve kupce čiji računi budu preko 1000 dinara, obezbedili smo kozmetiku Golden Rose i proizvod kapućino Flert, kompanije Imlek koji će moći da se degustira u knjižarama Delfi SKC, Terazije, Knez Mihailova i Zemun.


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.