Laguna - Bukmarker - „Čitalački dan“ za najmlađe u knjižari Delfi SKC - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

„Čitalački dan“ za najmlađe u knjižari Delfi SKC

Centar za rani razvoj Beograd i Udruženje Roditelj u saradnji sa Unicefom i knjižarom Delfi SKC organizovaće čitalačku radionicu za decu ranog uzrasta.

„Čitalački dan“ održaće se u okviru radionice „Učenje kroz igru“ u subotu, 8. decembra, u periodu od 9.30 do 11.30 u knjižari Delfi SKC.

Za roditelje i najmlađu publiku biće organizovane raznovrsne aktivnosti koje imaju za cilj bogaćenje rečnika, razvijanje i jačanje pažnje, uočavanje i razlikovanje boja i slično.

„Čitalački dan“ svu pažnju posvećuje knjigama, čitanju, smišljanju priča i pesmica i tom prilikom publici u knjižari Delfi SKC biće predstavljeni Lagunini naslovi kao što su „Mačak u čizmama“, „Put oko sveta za 80 dana“, „Guliverova putovanja“ iz edicije Korak po korak i odlični naslovi za najmlađe „Plavi crv se izgubio“ i „Zelenom crvu je vruće“.

Na ovako zanimljivim radionicama i roditelji mogu da nauče ponešto i dobiju odgovore na pitanja kao što su: Kako odabrati pravu knjigu za dete? Kako se prepričavaju priče i uče pesmice? Kako dete uči da voli knjige?

Učenje kroz igru je osnovni program koji se sprovodi kroz mnoštvo lepih aktivnosti: pevanje, slušanje muzike, stimulacija čula i razne druge senzorne aktivnosti. Svaka aktivnost je pažljivo odabrana i namenjena određenom uzrastu dece da kroz rano učenje postignu pun potencijal.

Centri za rani razvoj predstavljaju inovativan oblik podrške roditeljima i ranom razvoju dece i posebno su usmereni na decu koja iz mnogih razloga nisu upisana u jaslice ili vrtiće. Prvi ove vrste u Srbiji, Centri su otvoreni ovog leta u prostorijama Udruženja Roditelj u Beogradu i Nišu i to uz podršku kancelarije Unicefa u Srbiji.
 


Podelite na društvenim mrežama:

zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.