Laguna - Bukmarker - 12 knjiga koje popravljaju raspoloženje - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

12 knjiga koje popravljaju raspoloženje

Odbrojavanje pred Noć knjige je počelo! Za one koji još tragaju za idealnim štivom, evo dvanaest predloga koji će vas razgaliti. Vodili smo se time da u ovom trenutku svima prijaju smeh i dobro raspoloženje. Izaberite svog favorita sa ove liste i napišite nam u komentarima pored naslova knjige na sajtu Lagune ili na mrežama da li su vam se dopale.



Muke bogataša

Otputujte u najluksuzniji rizort klub na svetu, pravo u Singapur! I to u društvu otkačenih članova velike porodice Šang-Jang.

Ovo je treći deo sage o bogatom Nikolasu Jangu, njegovoj besramno bogatoj baki i članovima porodice kakvu niste videli čak ni kod „Kardašijanovih“.
Zamena

Baka i unuka odluče da zamene mesta stanovanja. Promena okoline usloviće i promenu ponašanja i navika. Unuka iz grada ide na selo, baka sa sela u grad. U 21. veku takve migracije priređuju neočekivane situacije.

Uživaćete u ovoj romantičnoj komediji.
Da je bolje, ne bi valjalo

Kad sve pođe napoako, pomislićete da ne može grđe. Ali može. Bar kod nas. A onda počinje i komedija.

Da sve nije uvek crno, potvrđuje Bojan Ljubenović koji ima neizmeran talenat da nas nasmeje čak i kad deluje da izlaz ne postoji.
Jebo sad hiljadu dinara

Ne, ovo nije knjiga o ratu. Ovo je knjiga o svima nama, o mladosti, ludosti, o komšijama, ljubavnicima i preljubnicima, o drugarstvu i suštini života.

Scena od koje počinje da se razmotava klupko priča jeste ratno poprište nekog bosanskog sela, ali je humor ovde ipak glavni glumac.
Uznemireni ljudi

Sve do ovog romana, čitaoci Bakmanovih knjiga su znali pta mogu da očekuju: jedak humor, otkačeni junaci, obrt, empatija i plemenitost. A onda je Fredrik odlučio da ove sastojke zakuva na drugačiji način.

Zato sve pršti od komedije kakvu niko nije očekivao – ni čitaoci a ni junaci.
Rupe u glavi

Lekovite priče Vanje Bulića nastajale su četrdeset godina, dok je Vanja objavljivao satirične tekstove u Ježu. Aktuelne su i danas jer govore o svim aspektima života koji nas se svakodnevno tiču: o porodici, muškarcima, politici, seksi temama, biznisu.

Sve je tu, istinito, duhovito i britko.
Šta god te čini srećnim

Mame i bake, ovo je idealna knjiga za vas, koja će vas od srca nasmejati. Sve ono što biste sasule u lice svojoj (nadobudnoj i nezahvalnoj) deci, nalazi se u priči o tri drugarice odlučne da se umešaju u život svojih naslednika.

Smestite se udobno, sledi kikotanje, smeh pa i grohot.
Život i doba Malog Groma

Brajsonovci, ovo je bio težak izbor. Odlučili smo se ipak za ovu knjigu jer govori o Brajsonu malom, o Gromu, nestašku iz nekih davno prohujalih vremena koja nam danas izgledaju nestvarno lepo.

Svaka knjiga Bila Brajsona je praznik za sebe, ali je i sam priznao da mu je upravo ova omiljena.
Pun pansion

Bolest nas je dugo plašila u poslednjih 18 meseci. Sada je vreme da se mi smejemo bolesti! Ili makar kuloarima po kojima se ona vrzma, zajedno sa lekarima, u kafikijanskom ambijentu beogradskog Urgentnog centra. Čitaoci kažu da je kupovina ove knjige najbolja investicija ove godine.

Proverite zašto.
Istina – Kratka istorija potpunih sr*nja

Pomirili smo se sa time da smo upropastili planetu, da smo doživeli dug period samoizolacije, da su odmori na moru komplikovana organizacija, i da mnogo toga više nije kao pre. Kako se samo varamo! Ova knjiga je spisak svih gluposti koje je čovek priredio sebi i to od kad zna za sebe.

Urnebesno i poučno!
Panika

Romantične komedije su po pravilu namenjene nekim mlađim i srednje mladim čitateljkama. Autorka ovog beskrajno duhovitog romana je odlučila da promeni čarobnu formulu, i posvetila ovu knjigu svim onim starijim od 30+.

Upoznajte Veru kojoj je dosadilo da joj život prolazi uprazno i želi da se zaljubi sa 45+.
Sto godina Leni i Margo

Šta se desi kada se dve žene, jedna na pragu života, druga na izmaku, udruže kako bi poslednje dane proživele slaveći život uprkos bolesti i smrti? Dirljiva i zabavna priča koja greje srce i uzdiže duh.

Čarobno štivo koje će vam slomiti srce, a zatim ga ponovo sastaviti.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
zoran kostić cane rešio ukrštene reči u čačku laguna knjige Zoran Kostić Cane rešio „Ukrštene reči“ u Čačku
17.07.2024.
Nakon Herceg Novog, u ponedeljak 15. jula, u dvorištu Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“, a u organizaciji Udruženja „Irmos“, Čačani su mogli da čuju poeziju Zorana Kostića Caneta, frontmena ...
više
priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi život i smrt sofi stark u prodaji od 19 jula laguna knjige Priča o moći umetnosti da transformiše ali i uništi – „Život i smrt Sofi Stark“ u prodaji od 19. jula
17.07.2024.
Fascinantan roman američke književnice Ane Nort „Život i smrt Sofi Stark“ priča je o neobičnoj ženi koja je za kratko vreme postala poznata režiserka. Ovo je i roman o slavi i ceni koju sa sobom nosi....
više
najpoznatiji serijal fantastike muni vičer u izdanju lagune laguna knjige Najpoznatiji serijal fantastike Muni Vičer u izdanju Lagune
17.07.2024.
Proslavljeni serijal Muni Vičer o desetogodišnjoj alhemičarki Nini prvi put je objavljen 2002. godine i za kratko vreme postigao vrtoglavi uspeh u svetu dečje književnosti i preveden je na više od 30 ...
više
super bojanke dinosaurusi i slatke životinje za radost najmlađih  laguna knjige Super bojanke „Dinosaurusi“ i „Slatke životinje“ za radost najmlađih!
17.07.2024.
Bojanke su neizostavni deo odrastanja i najlepši način da se mališani zainteresuju za crtanje. Osim što su veoma zabavane, bojanke razvijaju preciznost prilikom crtanja i kreativnost kod najmlađih. Ka...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.