Laguna - Kruna mačeva - Robert Džordan - Knjige o kojima se priča
Kruna mačeva
Odlomak
Format: 16.5x24 cm
Broj strana: 568
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
ISBN: 978-86-521-5333-6
Prevodilac: Slavica Bogić-Mijović
U pripremi
Datum objavljivanja: 25. jun 2024.
POŠALJI
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
Točak Vremena
– knjiga sedma –

Serijal prodat u preko 70.000.000 primeraka.
 
„Sedmi nastavak Džordanovog bestseler serijala nastavlja kolosalnu, fantastično složenu priču. Njegovo velikodušno pripovedenje ogromna je poslastica za sve ljubitelje Točka vremena.“
Publishers Weekly

Točak vremena se okreće i Doba dolaze i prolaze, ostavljajući za sobom sećanja koja postaju legende. Legende blede u mitove, a mitovi su već davno zaboravljeni kada Doba koje ih je izrodilo ponovo nastupi. U Trećem dobu, Dobu Proročanstva, Svet i Vreme vise o koncu. Sve što beše, sve što će biti i sve što jeste još može da padne pod Senku.

Ninaeva, Elejna, Avijenda i Met u Ebou Daru bore se svim silama da se dokopaju moćnog ter’angreala kako bi uticali na vremenske prilike i okončali neprirodnu vrućinu koju je Mračni izazvao.

U Salidaru Egvena al’Ver uz pomoć Sijuan Sanče i Gareta Brina prikuplja vojsku da bi napala uzurpatorku Amirlin Tron i ponovo ujedinila Belu kulu.

Perin je na putu za Geldan jer su podrška kraljice Alijandre Randu, kao i pronalazak Maseme, koji sa hordom sledbenika hara opustošenim Geldanom, poduhvati za koje je neophodna ta’verenska sreća.

U isto vreme, Beli plaštovi drže kraljicu Morgazu u zarobljeništvu, međutim, koliko dugo će moći da se opiru prodoru Seanšana u Amador?

Rand je rastrzan između podmuklih poteza Izgubljenih, pobune plemstva u Kairhijenu i ostalih poduhvata nakota Senke, a neke strašne i davno zaboravljene sile Mraka ponovo se bude u senkama Šadar Logota.

Da li se Rand dovoljno oporavio od neočekivanog napada starog neprijatelja? Da li će uspeti da savlada Samaela i postane kralj Ilijana? Da li je i zbog čega Kruna mačeva težak teret?
 
Kao što ralo zemlju mrvi, živote ljudi smrviće on i
sve što beše zatreće plamen očiju njegovih. Ratne će trube dozivati na pragu njegovom,
gavrani piruju od njegovog glasa, a on će se ovenčati krunom mačeva.
02.06.2024.

Kruna mačeva

Vasa Knežević
ocenaocenaocenaocenaocena
Stvarno ljudi, nemojte sada da stanete! Srecno sa izdavanjem!
2 0
01.06.2024.

Kruna mačeva

Dragana Nenadović
ocenaocenaocenaocenaocena
Jedva čekam. Divno.
1 0
17.05.2024.

Kruna mačeva

Miroslav Gavrilović
ocenaocenaocenaocenaocena
Idemo!
3 0
16.05.2024.

Kruna mačeva

Mladen
ocenaocenaocenaocenaocena
Bravo, pokrenuli smo se posle izlaska seste knjige, nadam se da cu ubrzo uspeti da okupim i procitam ceo serijal. Ne prekidajte niz pls.
5 0
13.05.2024.

Kruna mačeva

Dragana
ocenaocenaocenaocenaocena
Bravo!
3 0
Od istog autora
Iz istog žanra

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.