Besplatna isporuka na teritoriji Republike Srbije
Fridman Šulc fon Tun

Fridman Šulc fon Tun

Frideman Šulc fon Tun rođen je 1944. Do 2009. bio je profesor psihologije na Hamburškom univerzitetu, a naglasak je uvek stavljao na obuku i savetovanje. Njegova trilogija Kako razgovaramo 1–3 postala je standardno delo u obuci i radu psihologa. U svom Institutu za komunikaciju Fon Tun je, u saradnji sa „Radnom grupom za komunikaciju i pomoć u razumevanju“, razvio sadržaje i elemente koji omogućavaju da se kroz stručno učenje, metodično vežbanje i ljudsko sazrevanje unaprede društvene veštine.

www.schulz-von-thun-institut.de

Prikaz knjige „Kako razgovaramo“ Fridmana Šulca fon Tuna

27.08.2019.
Knjiga „Kako razgovaramo“ već neko vreme ima status klasika u oblasti psihologije komunikacije. U njenom prvom delu, autor objašnjava svoju ideju o četvorostranom modelu komunikacije, čiju validnost p...
više

O knjizi „Kako razgovaramo“

19.11.2018.
Kome još nije poznata sledeća situacija: sedimo s kolegama u kancelariji, raspoloženje je opušteno, svi se glupiraju. A onda neko napravi  šalu na račun kolege koji sedi kraj nas, svi se nasmeju ...
više

Izrazito vredna knjiga „Kako razgovaramo“

12.10.2018.
Na poslu, u vezi, u svakodnevnom životu: neprestano moramo da razgovaramo jedni s drugima. A pritom stalno nastaju novi problemi; čak i naizgled jednostavne situacije u sebi kriju zamke. Često nam ne ...
više

Frideman Šulc fon Tun nas uči u svojoj knjizi kako razgovaramo

05.10.2018.
„Kako razgovaramo“ je klasik psihologije komunikacije. U prvom delu autor Frideman Šulc fon Tun,  profesor psihologije na Univerzitetu u Hamburgu, objašnjava osnovu za njegov model „prijem s četi...
više

Prof. dr Frideman Šulc fon Tun: Hajde da razgovaramo!

09.11.2018.
Svojim „četvorostranim modelom“ komunikacije ili instrumentima za „pomoć pri objašnjavanju i razumevanju“ hamburški psiholog za komunikaciju Frideman Šulc fon Tun uticao je na više generacija trenera,...
više

„Kako razgovaramo“ Fridmana Šulca fon Tuna u prodaji od 3. oktobra

01.10.2018.
Znati dobro komunicirati nije urođena osobina. Ona se uči. U tome nam može pomoći priručnik za ovladavanje veštinama komunikacije koji je napisao psiholog i ekspert za komunikaciju Fridman Šulc fon Tu...
više
dejan stojiljković čoveku nisu potrebni ni anđeli ni demoni, dovoljna mu je sopstvena destruktivna priroda laguna knjige Dejan Stojiljković: Čoveku nisu potrebni ni anđeli ni demoni, dovoljna mu je sopstvena destruktivna priroda
06.04.2020.
Dejan Stojiljković iz Niša je jedan od najčitanijih savremenih srpskih pisaca. U ovim danima izolacije i borbe sa koronavirusom, za našu rubriku „Kulturno“ govorio je o aktuelnoj situaciji, rodnom Niš...
više
treća nedelja fenomenalne akcije pod nazivom ako ste propustili  laguna knjige Treća nedelja fenomenalne akcije pod nazivom: Ako ste propustili…
06.04.2020.
Dok pokušavate da ispunite vreme tokom samoizolacije kvalitetnim sadržajima, mi smo se potrudili da sastavimo listu zanimljivih knjiga objavljenih tokom prošle godine. Možda su vam iz nekog razloga pr...
više
pisci preporučuju popust od 30 na knjige koje predlaže ljubica arsić laguna knjige Pisci preporučuju: popust od 30% na knjige koje predlaže Ljubica Arsić
06.04.2020.
Pored toga što je svakodnevno u radnoj i kreativnoj vezi sa svojim učenicima, i pored toga što piše i priprema antologiju priča o putovanjima, pod radnim naslovom Žudnja za putovanjem (osećate li taj ...
više
prikaz romana provincijalac mome kapora da li biste voleli da se i vama ovo desi  laguna knjige Prikaz romana „Provincijalac“ Mome Kapora: Da li biste voleli da se i vama ovo desi…
06.04.2020.
Da li biste voleli da možete da se vratite u prošlost, da ponovo vidite ljude koji su obeležili vaše detinjstvo, proživite doživljaje koji su uticali na vaše odrastanje? Upravo to se dogodilo glavnom ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča.