Laguna - Bukmarker - Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme

U prelepom ambijentu restorana Sofa u utorak, 15. novembra predstavljena je „Plazma Plazmastičarnica“, prva i jedinstvena knjiga recepata sa Plazma keksom.



Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.


 
Prisutnim gostima na događaju obratio se panel govornika, među kojima su bili predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer. Predstavnici kompanije Bambi objasnili su ideju koja je vodila osmišljavanje i proces izrade „Plazma Plazmastičarnice“, kao i ciljeve koje je kompanija imala u vidu prilikom stvaranja ove knjige.



„Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem ’Plazma Plazmastičarnice’. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša ’Plazmastičarnica’ tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o „Plazma Plazmastičarnici“, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za „Plazmastičarnicu“ podelila i food-blogerka Milkica Crevar Sakač.
 
< allowfullscreen="" frameborder="0" height="326" src="https://www.youtube.com/embed/ywlpcftyJW0?rel=0" width="580">


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
kriza koja je čarlsa dikensa umalo koštala karijere laguna knjige Kriza koja je Čarlsa Dikensa umalo koštala karijere
07.05.2024.
Čarls Dikens se redovno tuširao hladnom vodom i voleo da ide u duge šetnje, tokom kojih je prelazio dvadesetak, a ponekad i trideset kilometara. Stiče se utisak da nikada nije sedeo skrštenih ruku: na...
više
prikaz romana stari kalendar jedne ljubavi andreja makina život između stvarnosti i sećanja laguna knjige Prikaz romana „Stari kalendar jedne ljubavi“ Andreja Makina: Život između stvarnosti i sećanja
07.05.2024.
Početkom 2021. godine se u francuskim knjižarama, posle dvogodišnje pauze, pojavilo novo ostvarenje akademika Andreja Makina. Reč je o romanu „Stari kalendar jedne ljubavi“, nostalgijom obojenom delu ...
više
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
07.05.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
delfi kutak je pročitao malo drugačiji hepiend  laguna knjige Delfi Kutak je pročitao: „Malo drugačiji hepiend“
07.05.2024.
Knjigu sam dobila na zadatak za čitanje. Na prvu loptu, kada sam ugledala korice i videla da ima 500 strana, samo sam zakolutala očima. Dakle, prvi susret nije prošao kako treba. A još više sam zak...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.