Laguna - Bukmarker - Nova Lagunina izdanja - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova Lagunina izdanja

„Pismo gospođe Vilme“ Jelene Bačić Alimpić, uzbudljiva porodična drama koja ima elemente misterije, ovih dana doživljava svoje 30. izdanje. Priča o čoveku koji u naizgled banalnoj potrazi za svojim poreklom otvara Pandorinu kutiju porodične prošlosti i dolazi do šokantnih otkrića o svojim precima.
 
Vodeći se principom „jedna kuća – jedna priča“, Nenad Novak Stefanović je ispričao četrdesetak priča o slavnim beogradskim ljubavima i njihovim adresama. „Vodič kroz ljubavnu istoriju Beograda“ je zbirka istinitih ljubavnih priča, ali i svojevrsni vodič kroz dvovekovnu istoriju Beograda. Kuće u kojima se odvijala javna i tajna ljubavna istorija prestonice postoje i danas. Pred čitaocima je u svom 7. izdanju.
 
Svi romani Mirjane Bobić Mojsilović su bestseleri i ostaju mesecima na vrhu Lagunine i Delfi top-liste. Za kratko vreme, u štampi se nalazi 4. izdanje romana „Muška azbuka“. Jednostavno napisan, roman neodoljivo privlači čitateljke jer će se one lako poistovetiti sa junakinjom, a sigurno žele da čuju i drugu stranu priče.
 
„Vetrovi zla“ Branislava Jankovića, knjiga o ljubavi, smrti i želji za oprostom, objavljena je 2015. godine, a sada je u štampi 3. izdanje. Istorijski triler u kojem Jevrem Utvić istražuje ubistvo kneza Miloša Obrenovića. Ovo su hronike Jevrema Utvića, raspopa i istražitelja. Ovo je knjiga o Srbiji u XIX veku i njenim nikad otkrivenim tajnama i roman sa elementima fantastike, pravoslavnog folklora, baziran na srpskim predanjima i tradiciji. Pre svega ovo je divna zabavna priča.
 
U knjižarama će se naći i 2. izdanje knjiga:
 
„Magi – kao da je bilo nekad“ Dušana Vesića – biografija klavijaturistkinje grupe EKV Margite Stefanović Magi. Biografija koja se čita kao najuzbudljiviji roman donosi i ekskluzivne fotografije iz karijere i privatnog života. Knjiga o svojevrsnoj femme fatale nekadašnje jugoslovenske scene koja je svojom muzikom i harizmom obeležila jedan period u istoriji rok scene na ovim prostorima.
 
Isidora Bjelica je jedna od najplodonosnijih pisaca današnjice i jedna od najpopularnijih. Skoro sve njene knjige su bestseleri koji su doživeli i po deset, petnaest izdanja i prodate su u desetine hiljada primeraka. U knjizi „Zbog njih sam volela Beograd“ Isidora Bjelica zapisuje sećanja na druženja sa svojim slavnim prijateljima. S prepoznatljivom iskrenošću i humorom Isidora otkriva nepoznate podatke o javnim ličnostima koji su činili Beograd uzbudljivim i vrednim življenja u njemu.
 
„Kofer iz Berlina“ Jelene Bačić Alimpić, autorke danas najčitanijih romana na srpskom jeziku, neverovatna je priča o jednoj gorkoj romansi iz ratnog Lenjingrada koju je vešto uplela u savremene događaje. Jelena Bačič Alimpić snagom svog pripovedačkog talenta vešto prepliće priče o dve žene, dva grada i jednom zločinu. Napisan s istančanom pažnjom za istorijske pojedinosti i pun emotivnog naboja, „Kofer iz Berlina“ je dirljiv i intrigantan roman koji će vam vratiti veru u beskrajnu moć ljubavi.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.