Laguna - Bukmarker - Nova izdanja u Laguni - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja u Laguni

Četrnaesto izdanje romana „Peti leptir“ Uroša Petrovića naći će se uskoro u knjižarama. Ovo je napeta, uzbudljiva i nepredvidiva priča o naglom odrastanju dečaka iz beogradskog sirotišta, koji otkriva da nije povezan samo sa tajanstvenim ljudima i njihovim duhovima, već i sa čudesnim, providnim leptirima. Napisan u najboljem maniru mistične fantastike, ovaj roman je po svojim osobinama jedinstven u srpskoj književnosti za decu i mlade.

Druga knjiga „Zagonetnih priča“ Uroša Petrovića doživeće svoje 12. izdanje. Još jedna knjiga za decu koja traže izazove i mozgalice. Ko voli priče, uživaće u njima, ali svaka postavlja ne baš lak zadatak.

U štampi je sedmo izdanje „Urnebesne fizike“ Svetislava Paunovića, Branka Stevanovića i Igora Kolarova. Ovo je knjiga za one koji su ludi za ovom naukom i za one koji bi radije vukli krokodila za rep nego izučavali fiziku!

Četvrto izdanje romana Vedrane Rudan „Muškarac u grlu“ uskoro izlazi iz štampe. Kroz odnos glavne junakinje s nekoliko različitih muškaraca, Vedrana Rudan u najnovijem delu bez dlake na jeziku otvara nekoliko tematskih okvira koje u svojoj prozi ranije nije doticala.

U štampi je i drugo izdanje knjiga:

„Miris neba“ – Isidora Bjelica vas poziva da zakoračite u neodoljivu priču koja će vam pružiti odgovor na pitanje kako da vas život toliko ne boli i ne povređuje.

„Andrićeva lestvica užasa“ – nova knjiga Basarinog neiscrpnog humora i urnebesnih hiperbola.

„Viza za nebo“ Vanje Bulića – onespokojavajući roman o tabloidnoj Srbiji koja je zagazila u nemoral, krv i bezakonje.

Roman „Pa kao“ Vladimira Tabaševića – „samo za one koji se ne boje najopasnijeg od svih istraživanja: onog o sebi“.

„Susret pod neobičnim okolnostima“ dobitnika Ninove nagrade Vladana Matijevića – nesvakidašnji roman o ljubavi i veri, o posrnulom anđelu i demonima, o poimanju sudbinskog i nebeskog.

„1999.“ Borislava Pekića – treći i poslednji deo njegove poznate antropološke trilogije „Besnilo – Atlantida – 1999“.

„Noć arhangela“ – roman u kojem nas Vlada Arsić, u rasponu od dva veka, vodi kroz najznačajnije događaje srpske povesti.

„Marta Smart i Vašar zagonetki“ – novi roman Uroša Petrovića u nagrađivanom serijalu knjiga o zelenokosoj devojčici. 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.