Laguna - Bukmarker - Nova izdanja Laguninih knjiga - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja Laguninih knjiga

Više od šest godina prošlo je od kada je Jelena Bačić Alimpić napisala roman „Ringišpil“ i postala jedna od omiljenih spisateljica u Srbiji, ali i šire. Interesovanje za ovu knjigu ne prestaje. U knjižarama će se uskoro naći 37. izdanje. U ovom romanu o ljubavi koja je uspela da nadraste život i sudbinu Jelena Bačić Alimpić ispisuje intimnu povest balerine krhkog tela i džinovskog duha koji je ostavio pečat na svim slavnim baletskim scenama.

Čitaocima Isidore Bjelice dostupno je 33. izdanje prvog dela knjige „Spas“, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice od onog trenutka kada je saznala da boluje od neizlečive bolesti.

Roman „Brodolom” Vlade Arsića je zasnovan na istinitoj priči o najvećoj rečnoj katastrofi u srcu Beograda. Pred čitaocima je u svom četvrtom izdanju.

U štampi je i treće izdanje knjiga:
„Koreni“ Dobrice Ćosića – Roman koji je ovenčan prvom Ninovom nagradom. Smeštena u vreme političkih promena i previranja srpskog građanskog društva s kraja XIX i početkom XX veka, priča prati živote Aćima Katića, čoveka tradicionalnog kova i radikala, i njegovih sinova.
„Kultura konflikta“ Vlade Ilića – Metod koji nam pomaže da konflikt shvatimo kao mogućnost sopstvenog razvoja i uspostavljanja autentičnog odnosa sa drugima.
„Sto bisera“ Vanje Bulića – Pisano sećanje na sto najupečatljivijih ispovesti u televizijskom serijalu „Biseri“. Priče neobičnih svedoka koji nam iskreno i bez srama govore o svojim tamnim ili suviše ružičastim stranama života jesu verodostojna i potresna svedočenja koja na najbolji mogući način daju presek jednog društva i jedne epohe.

„Dragan Gaga Nikolić – Gospodin mangup“, umetnička biografija legendarnog glumca i jugoslovenske kulturne ikone koju je sačinila grupa autora, za kratko vreme je zbog velikog interesovanja čitalaca doživela svoje drugo izdanje.

Knjige možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.