Laguna - Bukmarker - Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu „Plazma Plazmastičarnice 2.0“! - Knjige o kojima se priča
Obaveštenje o radnom vremenu knjižara za praznike »
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu „Plazma Plazmastičarnice 2.0“!

Kompanija Bambi je organizovala je 21. decembra u divnom ambijentu restorana „Balkon“ druženje i tom prilikom predstavila „Plazma Plazmastičarnicu 2.0“, drugo izdanje jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme.


 
Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju jedinstvene kulinarske specijalitete sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje slatke i slane Plazma kreacije.
 
Prisutnim gostima na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi: Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer.


 
„Nakon prvog izdanja koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, vrlo smo ponosni što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak ’Plazma Plazmastičarnica 2.0’. U godini kada brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa. Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja ostaje ista, a to je da’‘Plazmastičarnica 2.0’ bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.


 
Pored predstavnika kompanije, događaju je prisustvovala i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera, a koja je ovom prilikom govorila o svojoj ljubavi prema kuvanju, gde pronalazi inspiraciju, i utiscima o „Plazma Plazmastičarnici 2.0“. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu zaredom saradnica na ovom jedinstvenom projektu.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna

 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
obaveštenje o radnom vremenu delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika laguna knjige Obaveštenje o radnom vremenu Delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika
29.04.2024.
Obaveštavamo vas da od 1. do 6. maja nećemo vršiti obradu i slanje porudžbina, već prvog sledećeg radnog dana. Porudžbine napravljene od 7. maja biće obrađivane po redovnoj proceduri i važiće standard...
više
francuski akademik andrej makin gost 111 laguninog književnog kluba laguna knjige Francuski akademik Andrej Makin gost 111. Laguninog književnog kluba
30.04.2024.
Nova tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak, 10. maja. Specijalni gost našeg druženja biće ugledni svetski pisac i francuski akademik Andrej Makin koji će od 17 sati potpisivati svoje...
više
5 književnih preporuka šta smo čitali u aprilu 2024 godine laguna knjige 5 književnih preporuka: Šta smo čitali u aprilu 2024. godine
30.04.2024.
Danas vam preporučujemo pet knjiga koje su objavljene tokom aprila, a koje prosto morate imati na svom radaru! Ovi naslovi su sve što vam je potrebno da osvežite svoju biblioteku, bilo da ste ljubitel...
više
knjiga meseca đavo u belom gradu  laguna knjige Knjiga meseca – „Đavo u Belom gradu“
30.04.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. maja Knjiga meseca moći da se kupi na specijalno...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.