Laguna - Bukmarker - Hitovi Dečjih dana kulture! - Knjige o kojima se priča
Obaveštenje o radnom vremenu knjižara za praznike »
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Hitovi Dečjih dana kulture!

I ovog aprila, specijalno za Dečje dane kulture, predstavljamo hitove domaće i svetske književnosti za decu.


 
Za predškolce preporučujemo knjigu „Dunav: Magična reka“.
 
Zaroni u magičnu reku i pusti da te priča nosi. Zaplivaj s morunom, najvećom rečnom ribom, i otkrij kakve sve tajne krije druga najduža reka u Evropi. Upoznaj i čuvaj Dunav kako ne bi postao samo priča koju pripoveda jedna stara moruna...
 
Bojiš se mraka? Upoznaj sjajnog prijatelja koji će te OSLOBODITI STRAHA! Priča o „Orionu i Mraku“ raskošna je slikovnica Eme Jarlet, duhovita i topla priča o suočavanju i prijateljstvu, koja je nedavno doživela emitovanje na platformi Netfliks.
 
Kada se plašljivi dečak Orion susretne s Mrakom, glavom i bradom, u svojoj mračnoj sobi – počinje nezaboravna pustolovina i rađa se veliko prijateljstvo. Zato će ga Mrak povesti u avanturu kroz mračne ulice i pokazati mu da je suočavanje sa strahovima najuzbudljivija avantura.
 
Larousse izdanja, „Oslušni i pronađi: Muzika“ i „Oslušni i pronađi: Godišnja doba“, donose različite zvukove muzičkih instrumenata i prirode, kao i zabavne i edukativne pričice.
 
Za male školarce preporučujemo „Društvo ljubitelja jednoroga – ilustrovani priručnik“. Postani član ovog neobičnog društva, položi svečanu zakletvu, saznaj kako da stekneš njihovo poverenje i pripitomiš ih!
 
Naš svet u 1000 odgovoraMarije Forero sadrži brojne informacije, a mališani će se zabaviti eksperimentima, rešavaće zagonetke i zapevaće dobro poznate pesmice.
 
Zemlje svetaSare Pavić je zabavna knjiga koja će čitaoce povesti na put oko sveta i upoznavanje čuvenih građevina, a saznaće mnogo o tome kako žive narodi od Indije do Amerike, i od Švedske do Brazila. 
 
U knjizi „Psi – Ilustrovani vodič kroz 100 predivnih rasa“ upoznajemo se sa čak 100 različitih rasa, a usput ćemo odlučiti i koji psić zaslužuje medalju za najdlakavijeg, najbržeg ili najneobičnijeg.
 
Školarcima preporučujemo knjigu Željka ObrenovićaVeštica Saga i vampirski komarci“. Ovo je sjajna fantastična priča o požrtvovanju i prijateljstvu uz mnogo nezaboravnih scena koje govore o važnosti svih bića koja postoje, ma kako ona mala bila.
 
Dečji dani kulture 2024. održaće se od 5. do 7. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.
 
Pored zanimljivih programa koji će se odvijati u knjižari Delfi SKC, očekuju vas i sjajni popusti na knjige za najmlađe.
 
Popust na jednu Laguninu knjigu za decu i tinejdžere iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.


 
 


Podelite na društvenim mrežama:

obaveštenje o radnom vremenu delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika laguna knjige Obaveštenje o radnom vremenu Delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika
29.04.2024.
Obaveštavamo vas da od 1. do 6. maja nećemo vršiti obradu i slanje porudžbina, već prvog sledećeg radnog dana. Porudžbine napravljene od 7. maja biće obrađivane po redovnoj proceduri i važiće standard...
više
francuski akademik andrej makin gost 111 laguninog književnog kluba laguna knjige Francuski akademik Andrej Makin gost 111. Laguninog književnog kluba
30.04.2024.
Nova tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak, 10. maja. Specijalni gost našeg druženja biće ugledni svetski pisac i francuski akademik Andrej Makin koji će od 17 sati potpisivati svoje...
više
5 književnih preporuka šta smo čitali u aprilu 2024 godine laguna knjige 5 književnih preporuka: Šta smo čitali u aprilu 2024. godine
30.04.2024.
Danas vam preporučujemo pet knjiga koje su objavljene tokom aprila, a koje prosto morate imati na svom radaru! Ovi naslovi su sve što vam je potrebno da osvežite svoju biblioteku, bilo da ste ljubitel...
više
knjiga meseca đavo u belom gradu  laguna knjige Knjiga meseca – „Đavo u Belom gradu“
30.04.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. maja Knjiga meseca moći da se kupi na specijalno...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.