Laguna - Bukmarker - Rekordno 42. izdanje „Ringišpila“ Jelene Bačić Alimpić - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Rekordno 42. izdanje „Ringišpila“ Jelene Bačić Alimpić

Knjiga koja traje već 12 godina je roman prvenac Jelene Bačić Alimpić. U knjižarama će se uskoro naći 42. izdanje „Ringišpila“, što ovu knjigu čini i najtiražnijim izdanjem jednog domaćeg autora u Laguni.

I ostale knjige Jelene Bačić Alimpić se rado čitaju, pa će prvi deo trilogije „Kazna za greh – Noć kada su došli svatovi“ doživeti 11. izdanje, a drugi deo „Knjiga uspomena“ 9. izdanje. Najnovija Jelenina knjiga, i pored velikog tiraža prvog izdanja od čak 40.000, za kratko vreme je stigla do 3. izdanja.

Verovatno najznačajniji roman jugoslovenskog crnog talasa „Kad su cvetale tikve“ Dragoslava Mihailovića doživeće 15. izdanje.

Zamalek“ Dejana Tiago-Stankovića doživeo je 11. izdanje, i posle dve i po godine od objavljivanja u vrhu je Lagunine top-liste.

Uskoro izlazi 10. izdanje zbirke humorističkih priča „Zovem se mama“ Jelice Greganović, koje je svojim ilustracijama oplemenio Bob Živković.

Knjiga „Komo“ Srđana Valjarevića, koja se nalazi u samom vrhu moderne srpske književnosti, stigla je do 5. izdanja, baš kao i „Osinje gnezdo“ Vlade Arsića. Ovaj jedinstveni triler preispituje mit o moštima Svetog Save i postavlja mnoga pitanja u vezi sa našom sudbinom.

Knjige Gorana Živaljevića „Služba“ i „Služba 2“ dopuniće naše znanje o istorijski bitnim godinama naših života iz ugla profesionalca koji se protivi satanizaciji i politizaciji Službe državne bezbednosti Srbije. U knjižarama će se uskoro naći 5. izdanje „Službe“ i 2. izdanje „Službe 2“.

Jebo sad hiljadu dinara“ Borisa Dežulovića je antiratni roman čija radnja počiva na komediji zabune i rado se čita u celom regionu. U Laguni će biti objavljeno 4. izdanje ove knjige.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
branko anđić ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje laguna knjige Branko Anđić: Ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje
17.05.2024.
Ovogodišnji dobitnik Nagrade grada Beograda „Despot Stefan Lazarević“ u oblasti književnosti i prevodnog stvaralaštva u razgovoru za Danas govori o značaju ove nagrade, ali i o dve poslednje knjige na...
više
prikaz presfildovog romana ratnik kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva laguna knjige Prikaz Presfildovog romana „Ratnik“: Kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva
17.05.2024.
Vratio se Stiven Presfild. Autor bestselera o staroj Grčkoj – „Ognjena kapija“ i „Plime rata“ – u novom, uzbudljivom romanu „Ratnik“, pažnju je posvetio Starom Rimu. Zaplet romana je smešten u dve ...
više
prikaz knjige tajni život drveća zaljubljen u šumu laguna knjige Prikaz knjige „Tajni život drveća“: Zaljubljen u šumu
17.05.2024.
Retko je koja knjiga o prirodi privukla pažnju svetskih razmera i postala bestseler kao što je to slučaj sa naslovom „Tajni život drveća“ Petera Volebena. Zašto noćas tako šume jablanovi, tako stra...
više
ekskluzivno stiven erikson u beogradu 20 maja  laguna knjige Ekskluzivno: Stiven Erikson u Beogradu 20. maja!
17.05.2024.
Jedan od najznačajnijih svetskih autora žanra epske fantastike, Stiven Erikson, družiće se sa čitaocima u Beogradu u ponedeljak 20. maja od 17 sati u knjižari Delfi SKC. On će potpisivati svoje knjige...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.